Før mødet med os

1.

Før mødet med os

Hvilke overvejelser har du gjort omkring formålet med projektet? Hvad fungerer nu og hvad fungerer slet ikke. Det er altid godt, at overveje hvilke rum du/I ønsker, og hvilken funktion de skal udfylde. Det kan også være du/I har en konkret idé til en eller flere rum.
Der er også masser af inspiration at finde på de sociale medier eller boligmagasiner, ift. materialer, udformning mv.

Det er også væsentligt, at der ligger et budget for byggeprojektet, så vi ikke arbejde med noget der løber over det ønskede budget. På den måde kan vi også se om ønsker og drømme står mål med budgettet. Husk, at der skal afsættes økonomi til uforudsete udgifter i byggeprojektet. Som regel er det 10-15 % afhængig af projektets størrelse og kompleksitet.

Hvis du skal bygge nyt, lave en ombygning eller tilbygning, så skal du tegne en entrepriseforsikring. Denne forsikring sikre dig mod nogle af de ting der kan opstå i et byggeri, feks. tyveri fra byggepladsen, stormskader og brand mv.
Husk, at forsikringen skal tegnes inden byggeriet påbegyndes.

Når vi skal se på f.eks. ombygninger og tilbygninger, er det nødvendigt med nogle eksisterende tegninger. Nogle gange følger eksisterende tegninger med boligens ejer, og andre gange har kommunen dem. Det kan også ske, at der slet ikke er nogle tegninger, og så skal boligen måles op og tegnes. Vi hjælper selvfølgelig med en løsning, hvis du ikke selv ligger inde med nogle tegninger af huset og grunden.

Som udgangspunkt kan du forberede dig på følgende

  • Overordnede behov og ønsker
  • Evt. plantegninger, ift. ombygning eller tilbygning
  • Evt. inspiration til stilen
  • Holdninger til bæredygtighed eller indeklima
  • Evt. Budget
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.