Vores arkitekttegnede længehus er med et stort fællesområde opdelt i stue, spisestue og køkken. Rummet kan deles op af f.eks. pejs eller væg med integreret opbevaring.

Værelser, kontor og badeværelser ligger som et ”L” rundt om fællesområdet, med mulighed for at lukke af til et evt. børneområde.

Planløsningen skaber ro og giver samtidig mulighed for at give den lidt ekstra gas med materialer og farver.

Der er store vinduer og skydedørs partier i facaden mod terrassen, hvor dagslyset kan komme ind. Det store udhæng sørger for at skærme ift. ophedning af huset.

Den simple løsning på huset gør at det kan forlænges og reduceres, taget kan hæves og der kan tilføres en carport eller garage, så det passer til de behov du/I har. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.