Dit nye hus er:

 

  • Arkitekttegnet
  • Har personlig stil
  • Moderne og klassisk på samme tid
  • Bygget med kvalitetsmaterialer
  • Et hus der passer til grunden og jer
  • Fleksibelt

Når vi tegner på et hus, er det vigtigt at det ikke kun er plantegningen der skal fungere. Husets udformning, facader, grunden samt solorientering er også helt essentielle. 

Placeringen og udformning skal ses i sammenhæng for at få mest muligt ud af huset på grunden.

Vi elsker lyset her i Norden, og vi vil derfor gerne have meget af det ind i vores huse, men med lys følger også varme fra solen, og den er vi ikke helt lige så interesseret i. Derfor er udhæng og orientering på grunden afgørende.

Udover ovenstående er facaden også en meget vigtig factor, som mange overser.

Du opholder dig meget uden for dit hus og facaden er derfor rigtig vigtig, ikke kun ift. materialer.

Du kommer kørende, gående, cyklende til dit hus dagligt, og opholder dig også i haven under udhæng mv. hvorfor facaden er en vigtig brik i arkitekturen på dit hus, som også påvirker planløsningen.

Her ved Askholm & Lein vil vi gerne bygge noget der er tidløst, og som dermed også er med til at holde værdien på boligen.

I forhold til et evt. hussalg giver det rigtig god mening at tænke kreativt og skille sig ud fra mængden, også selvom du bygger til jer lige nu, og ikke tænker på salg lige i øjeblikket. Her hjælper det at se tilbage i historien, og se på boligens udvikling og popularitet. F.eks. er 70´er boligerne i høj kurs, særligt dem med fladt tag. Grunden hertil er at de stadig fremstår moderne i dag og samtidig er indretningen enkel og kan nemt ændres og bygges til pga. husenes konstruktion, som gør dem meget fleksible.

I dag vil de fleste mennesker gerne skille sig ud fra andre mennesker, og det gør sig også gældende for vores huse. Vi vil gerne have at vores bolig repræsentere hvem vi er – hvordan repræsentere din bolig dig? Skiller din bolig sig ud eller lægger den sig ind i den type og materiale som de andre er i området?

Din bolig er dit fristed og det er derfor vigtigt at du syntes den er fantastisk og at den er lige det du drømmer om. Det er meget individuelt hvad du mener er en god bolig, men uanset hvad vil du altid opleve og mærke din bolig når du er inden i den, når du ankommer til den og opholder dig uden for den.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.